divendres, 26 de novembre de 2010

Gravis Muntatges Escenogràfics ja té Blog

Hola a Totes i a Tots.

És sabut que avui dia, l'activitat empresarial que fa cada empresa no pot ser només vendre un producte, sinó que també ha de saber mostrar com s'ha venut aquest producte. Ja sigui a través d'anuncis, ja sigui a través de demostracions de producte, ja sigui sent present a les xarxes socials, o bé, com és aquest cas, mostrant en forma de blog la nostra activitat diària perquè tothom pugui veure de forma fàcil i senzilla què fem i què som capaços d'oferir als nostres clients.

Gravis Muntatges Escenogràfics és una empresa dedicada a l'àmbit de la imatge global escenogràfica. Amb una experiència de més de 10 anys en el sector i amb un equip de professionals especialitzats en la matèria. Amés, Gravis Muntatges Escenogràfics ofereix les millors solucions, ajustant-nos a les necessitats i pressupostos dels nostres clients.

Així doncs, Gravis Muntatges Escenogràfics pretén, amb aquest blog, ser el teu portal de referència sempre que vulguis visualitzar instal·lacions relacionades amb el so professional, imatge corporativa, projeccions audiovisuals, sales de conferència, estructures per a concerts o events, il·luminació professional, manteniment d'infraestructures acústiques i multimèdies, sonorització d'espais, regularització de l'acústica de locals amb limitacions segons la llei, etc.

per a tot i més, t'oferim la possibilitat que, si uses algun lector de RSS Feeds o lector de blogs, ens agreguis i així poder estar al dia de les coses que anem fent, que de ben segur podran donar-te idees per quan vulguis reformar el teu local en qualsevol dels àmbits en què estem especialitzats.

Salutacions a tothom

L'Equip de Gravis Muntatges Escenogràfics

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada